• • Салата розови домати,авокадо
  и бурата 250гр.12.99л...

  Read More
 • • Рибена супа 400гр. 4.49лв.
  • Френска лучена супа 400 гр. 3.99лв.
  • Чушки с доматен сос и сирене 300гр. 6.49лв
  • Картоф...

  Read More